julegave

Julegaver – Ideer til gode julegaver fra T-Shirten.dk

På jagt efter julegaveideer

Vi har her samlet nogle af vores mest populære gaver, som der altid er et hit. Det er gaver som der ikke koster så meget, men det er gaver der giver glæde.

Du finder lækre t-shirts både til hende og ham – Lækre bambus strømper og boxershorts – Og så er der også et par sjove strømper til ham, hvis han skal have en lidt sjov gave, eller måske en hoodie er sagen?

De mest solgte på shoppen lige nu her

Den varme julegave

Gaven til hende

Gaven til far

forsendelse

Få gaven inden jul

Vi pakker og sender frem til og med den 20. dec kl 16:00

bytte af julegaven

Bytte hvis gaven ikke var rigtig

Du skal blot gemme kvitteringen, og vise at den er køb fra 1. nov til og med 21. dec. – Så kan dine gaver byttes frem til den 31. jan 2024. 

hvorfor giver vi julegaver

Hvorfor giver vi julegaver?

Romerne opfandt gavegivningen
Det ned at give gaver er noget som Rommerne fandt på i den mørke tid på året, og dermed er denne tradition ældre end jul og dermed også kristendommen.

Da rommerne efterhånden blev kristne fandt det passende at kombinere Jesu fødsel med den gamle tradition, og dermed fik vi en fejlring af Jesu fødselsdag. Så da julen kom kombinerede man Jesu fødselsdag med den gamle tradition i den mørke tid og dermed var julegave født.

Hvorfor er det vi giver gaver den 24. december og ikke den 25 december?
Sagen er den at Jesus bliver født den 25. december, men da vi i Danmark fra gammel tid, og det skyldes at vi ikke havde sammen døgn i de helt gamle dage som vi har det nu. I de nordiske lande havde man for vane at regne med, at en ny dag begyndte, når mørket faldt på, og dermed den 24. december hvor Jesus så bliver født i vores beregning. 

Se mere om hvorfor her