Bambus strømper til mænd

Her er vores udvalg til herren, og altid et godt tilbud på bambus strømper 

Bambus strømper til mænd

Her er vores udvalg til herre, og altid et godt tilbud på bambus strømper 

Har ikke før haft bambus strømper på fødderne, venter der en behagelig oplevelse. De har en række af egenskaber som alle mænd vil yde godt af. Det er lige meget som det er sneakers eller lukkede laksko, så er de enestående:

  • Holder fødderne i en god temperatur dagen lang
  • Giver mindre sure tæer
  • Føles som silke mod huden
  • Først prøvet en gang, gå man ikke i andre

Lækre bambus strømper til herre finder du her på siden. 
(Hvis det er ankelstrømper i bambus du leder efter, så se her)

 

bambus strømper til mænd

Bambus strømper, ja når først det er prøvet én gang

Da jeg skulle have de første på fødderne, var jeg en anelse skeptisk, Bambusfibre. Holder det nu til mænd? – Svaret kom hurtig, ja – Det er en lækker strømpe og der er en kæmpe forskel på bomuld og bambus, og selv om man er mand så opdager man hurtig forskellen.

Det er som en helt ny fornemmelse
Det er måske ikke noget man bekymre sig videre om: sorte strømper er vel sorte strømper om det er lavet af den ene eller det andet.

Overraskende nok er der en stor forskel på hvordan du har det, om du fryser om fødderne eller de er ved at gå til af varme i et par lukkede sko er afgørende for hvordan du har det. Og her er bambus fantastisk. 

Det giver velfærd, med en god temperatur i lukkede sko. Det er bare en lækker fornemmelse.

Særlig hvis man har en tilbøjelighed til at få det lidt rigeligt varmt om fødderne, så er bambusfibren løsningen. Dermed ikke være sagt at det ikke kan bruges, hvis du ikke har opgaven med varme fødder, for det klare det meget fint.
Det skyldes at bambus strømper har en temperaturregulerende egenskab der stammer fra det faktum at bambusfibren er særdeles god til at optage og afgive fugt. – De skal bare prøves. – Læs også denne artikel fra JP omkring fordelene.

tilbud på bambus strømper til mænd

Tilbud på bambus strømper til herre

“Har du et god tilbud på bambus strømper” – er et af de spørgsmål vi ofte får i vores kundeservice, og svaret er JA – det har vi, vi her et godt tilbud på bambus strømper.

Du finder altid et tilbud på bambus strømper i vores webshop. 

Vi har alt to forskellige tilbud i vores webshop.

Branded quality by Vincent Creation®  | SUPER SOFT | – Find dem her 
Det ene er på 9 par for en ganske udemærket strømpe med forstærket hæl og tå. De består af en soldi blanding af 75% bambus, 20% polyamide og 5% elastane. Bambus-viskosens naturlige samspil sørger for, at sokkerne varmer om vinteren og køler ned om sommeren. De har stor holdbarhed grundet forstærkede tæer og hæl. 

By JB – Lækre strømper fra øverste hylde – Find dem her
Vil du ikke nøjes med en billigere strømpe, og kun vil have den fulde udbytte af bambus fibrens gode egenskaber, så er denne bambus strømper i sort fra By JB det rigtige valg. Strømperne er i en forstærket kvalitet, der sikre bedre slidtstyrke og høj komfort om fødderne.

Det er et ganske godt tilbud på 6 par, men prisen er højere end prisen på alternativet fra Vincent Creation®
– Dog vil vi her sige at der er forskel på kvalitetet af to der modsvare forskellen i prisen. Vi bruger selv sokkerne fra By JB, de er lige den ekstra forkælelse der skal til, og det er det bedste tilbud på bambus strømper vi har på shoppen

 

Ofte stillede spørgsmål om bambus strømper til mænd

Hvad er bambus strømper?

Bambus strømper er strømper, der er lavet af bambusfibre i stedet for traditionelle materialer som bomuld eller polyester. De er kendt for at være bløde, åndbare og have antibakterielle og fugtabsorberende egenskaber.

Hvordan er bambus strømper forskellige fra almindelige strømper?

Bambus strømper er forskellige fra almindelige strømper på flere måder. De er lavet af bambusfibre i stedet for traditionelle materialer som bomuld eller polyester. Bambusfibre har naturlige fugtabsorberende og antibakterielle egenskaber, som kan holde fødderne tørre og friske og forhindre lugt. De er også blødere end almindelige strømper og kan give en mere behagelig pasform.

Er bambus strømper velegnede til personer med svedige fødder?

Ja, bambus strømper er velegnede til personer med svedige fødder, da de har fugtabsorberende egenskaber, der kan absorbere sveden og holde fødderne tørre og friske.

Kan jeg bruge bambus strømper til sport?

Ja, du kan bruge bambus strømper til sport, da de har fugtabsorberende og åndbare egenskaber, som kan holde dine fødder tørre og komfortable under træning. De antibakterielle egenskaber kan også hjælpe med at forhindre lugt.

Er bambus strømper et miljøvenligt valg?

Ja, bambus strømper er et miljøvenligt valg, da bambus er en bæredygtig ressource, der vokser hurtigt og kræver meget lidt vand og ingen pesticider. Bambusfibre er også biologisk nedbrydelige, hvilket betyder, at de kan nedbrydes naturligt i naturen uden at forurene miljøet.

Er der forskellige typer bambus strømper?

Ja, der er forskellige typer bambus strømper. Der er bambus ankelstrømper, bambus crew strømper, bambus knæstrømper og bambus kompressionsstrømper, som alle har forskellige længder og funktioner.

Hvordan skal jeg vaske mine bambus strømper?

Det anbefales at vaske bambus strømper på lav temperatur (30 grader) og undgå tørretumbleren, da høj varme kan beskadige bambusfibrene. Brug gerne en mildt vaskemiddel uden blegemiddel eller skyllemiddel.

Kan jeg bruge bambus strømper hele året rundt?

Ja, du kan bruge bambus strømper hele året rundt. De har åndbare egenskaber, der holder fødderne kølige om sommeren og fugtabsorberende egenskaber, der holder fødderne varme om vinteren.

Er bambus strømper velegnede til personer med allergi eller følsom hud?

Ja, bambus strømper er velegnede til personer med allergi eller følsom hud, da bambusfibre er naturligt hypoallergeniske og bløde mod huden. De kan også hjælpe med at reducere irritation og kløe.