SPAR op til  21%

6 par Lækre sorte Merino uld strømper, By JB

Original price was: 330,00 kr..Current price is: 259,00 kr..

Merinould strømper, top kvalitets strømpe i højeste kvalitet

Vil du ikke nøjes med en billig sort strømpe?
Ved man hvad det betyder, at have en god strømpe på fødderne der indeholder merinould, så er denne uldstrømpe fra By JB et godt valg.

Strømperne er i en forstærket kvalitet, der sikre bedre slidtstyrke og høj komfort om fødderne. Selv om ikke er tykke uldsokker, vil de kunne hold varmen når det er koldt. Det er en perfekt strømpe til kolde dage, eller hvis du fryser om fødderne på arbejdet, men ikke vil have tykke uldsokker på.

Det høje indhold af Merinould (80%) i stoffet giver dig en skøn følelse om fødderne, de 17% polyamide giver dig slidstyrke.

De er lavet af:
80% Merinould
17% polyamide
3% elastan

Fordelene ved strømper af merinould:

  • Temperaturregulering: ulden kan holde dig varm når det er koldt og kold når det er varmt.
  • Svedabsorbering: uld kan absorbere fugt op til 33% af sin egenvægt uden at føles våd
  • Beskytter mod svedlugt: Når ulden absorberer fugt/sved, så bliver denne bundet i uldens struktur. Sveden bliver dermed ikke liggende på huden og kommer således ikke i kontakt med de bakterier, som normalt får sveden til at lugte.
  • Merinould er både smuds-og vandafvisende

Det lille ekstra der giver en fordel frem for andre merinould strømper

Strømperne fra By JB, er produceret på en anden måde end gennemsnittet af merinould strømper bliver. Metoden giver forbrugeren en fordele og øger strømpernes levetid. By JB har en forstærkning med polyamid ikke kun på hælen og tåen, men en i større del af strømpen - omkring hælen og tåen. Komforten er i top, det sammen er slidstyrken.

Se alle vores uldsokker her

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse

37 – 40, 40 – 45, 45 – 48