farsdagsgave

Det er ikke let at finde på noget til farsdagsgaven.

Det kan godt blive lidt svært at give en gave til manden der har alt. Had skal man så gøre …

Hvad skal jeg give til min far?

En lækker t-shirt 
Et par lækre bambus strømper 
Lækre boxershorts

Der er mange gode muligheder.

 

Hvad skal du gøre for at gøre det lille ekstra, der gør din far glad?

Når det kommer til at glæde din far på Fars Dag, er det ofte ikke så meget gaven i sig selv, der betyder mest. Det er snarere tanken om, at du husker på ham og værdsætter ham, der vil gøre ham glad.

Det bedste, du kan gøre, er at vise, at du har brugt tid og energi på den gave, du har valgt. Her er nogle gode tips til at gøre det lille ekstra og bringe ekstra glæde til din far på Fars Dag:

Skriv et lille brev og læg det ved gaven

Et personligt brev er en fantastisk måde at udtrykke dine følelser og taknemmelighed over for din far. Skriv ned, hvor meget han betyder for dig, og hvor taknemmelig du er for alt, hvad han har gjort for dig. Dette vil varme hans hjerte og vise ham, hvor vigtig han er i dit liv.

Skriv et lille digt

Hvis du er kreativ og har lyst til at udtrykke dine følelser på en unik måde, kan du skrive et digt til din far. Det behøver ikke at rime eller være perfekt, men det vil vise, at du har gjort en ekstra indsats for at skabe noget særligt til ham. Digtet kan handle om jeres forhold, minder I har sammen, eller bare udtrykke din kærlighed til ham.

Find på et par nye far-jokes og læg dem ved gaven

Hvis din far har sans for humor, kan du finde på et par sjove far-jokes eller vittigheder og inkludere dem i din gave. Det vil bringe et smil frem på hans ansigt og vise, at du kender hans humoristiske side. Det er en let måde at sprede glæde på og skabe en sjov stemning.

Besøg din far og tag en kage og gave med

Intet kan måle sig med at tilbringe tid sammen med din far på Fars Dag. Planlæg et besøg og overrask ham med en lækker kage og gaven. Det vil vise, at du sætter pris på at tilbringe tid sammen med ham og at du gerne vil fejre denne specielle dag sammen. Sammen kan I skabe nye minder og nyde hinandens selskab.

 

Hvad er det med fars dag og hvor kommer det fra?

Den første “Fars Dag” blev markeret den 19. juni 1910 i Spokane, en by i staten Washington i USA. Det var en kvinde, Mrs. Sonora Louise Dodd, som tog initiativet. Med udgangspunkt i hendes egen fars liv og inspiration fra “Mors Dag”, ville hun skabe en begivenhed, som hyldede fædres indsats. Oprindeligt skulle dagen være fejret på hendes fars fødselsdag – 15. juni – men det kunne ikke lade sig gøre.

Mrs. Dodd er normalt den, der anerkendes for at havde grundlagt dagen, men andre holder på, at æren burde tilfalde Grace Golden Clayton fra Fairmot grund af en markering for fædre allerede i 1908. Grace Calyton havde mistet sin egen far, da hun var 15 år, og blev derfor som voksen meget berørt, da en ulykke i en kulmine gjorde mange hundrede børn faderløse.

Derfor foranstaltede hun en markering, men dag denne ikke fortsatte som en “dag” eller blev gjort til national helligdag er det normalt mrs. Dodd der nævnes som ophavskvinden til Fars dag”. – Kilde National museet

Hvornår er det fars dag?

Det er fars dag i Danmark på grundlovsdag d. 5. juni. Så det gør det let at huske …

Måske kunne en gave være strømper lavet af bambus – Se her hvorfor bambus fibre er en god idé til fx strømper eller se mere her om fordele ved at lave bokser shorts i bambus