Lækker vandtæt sort Beanie med 3M Thinsulate Isolering

119,00 kr.

Beanien kombinerer funktionalitet med moderne stil

Hold varmen og stilheden i de kolde måneder med vores lækre sorte beanie, der er designet til at beskytte dig mod selv de mest udfordrende vejrforhold. Denne beanie kombinerer funktionalitet med moderne stil og er et must-have accessory til enhver garderobe.

Vandtæt design:
Denne beanie er ikke kun en kilde til varme, men også vandtæt, hvilket gør den ideel til våde og blæsende dage. Uanset om du går en tur i snevejret eller står på ski, kan du være sikker på, at din hovedbund forbliver tør og komfortabel.

Avanceret 3M Thinsulate Isolering:
Med den anerkendte 3M Thinsulate isolering får du enestående varme uden at tilføje unødvendig vægt. Denne innovative teknologi sikrer, at du holder varmen, samtidig med at du kan bevæge dig frit. Thinsulate er kendt for sin effektivitet og er det perfekte valg til dem, der ønsker at holde sig varme i kolde temperaturer.

Lave af 100% Polyacryl

På lager

Varenummer (SKU): Wow 9927000 Kategorier: , ,

Moderne og Alsidig:
Den sorte farve og det enkle design gør denne beanie til en tidløs accessory, der kan styles med ethvert outfit. Uanset om du er på vej til arbejdet, en weekendudflugt eller bare slapper af derhjemme, vil denne beanie komplementere din stil og give dig det ekstra touch af elegance.

Komfortabel Pasform:
Beanien er designet til at sidde tæt på hovedet uden at føles stram, hvilket sikrer maksimal komfort hele dagen. Det bløde materiale føles behageligt mod huden og gør den til den perfekte følgesvend, når temperaturen falder.

Et Uundgåeligt Tilbehør:
Giv dig selv muligheden for at nyde vinterens skønhed uden at fryse. Vores varme sorte beanie med 3M Thinsulate isolering er det ideelle valg til dem, der ønsker at kombinere stil og funktionalitet i deres vintergarderobe. Tag skridtet mod et varmere og mere stilfuldt vinterliv med dette fantastiske tilbehør!

Find alle vores huer her 

Yderligere information

Vægt 0,200 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

T-Shirten.dk – Basis til dit klædeskab