Sød bluse i skønt mønster i røde, storte og grå nuancer

189,00 kr.

Tilføj et strejf af elegance og farve til din garderobe

Tilføj et strejf af elegance og farve til din garderobe med vores vidunderlige bluse til kvinder, designet i et flot mønster af røde, sorte og grå nuancer. Denne bluse er den perfekte kombination af stil og komfort og vil hurtigt blive en favorit i din skab.

Design og Kvalitet:

  • Farverigt Mønster: Den sofistikerede blanding af røde, sorte og grå nuancer giver blusen et livligt og moderne udseende, der gør den til en iøjnefaldende del af dit outfit.
  • Materiale: Lavet af 83% viskose, 14% akryl og 3% elastan, tilbyder denne bluse en blød og behagelig følelse mod huden. Viskose giver et let og åndbart materiale, mens akryl tilføjer varme og elastan sikrer en god pasform med let stræk.
  • Pasform: Den lette strækbarhed sikrer en komfortabel pasform, der følger kroppens konturer uden at være for stram. Perfekt til både afslappede og mere formelle anledninger.

Oplev den perfekte balance mellem mode og komfort med denne søde bluse. Opgrader din garderobe med et stykke tøj, der tilføjer farve og elegance til dit daglige look.

Lavet af:
83% Viscose
14% Acrylic
3% Elastane

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Stilfuld og Praktisk:

  • Alsidig Design: Blusens farverige mønster og bløde materiale gør den ideel til enhver lejlighed – fra en dag på kontoret til en aften ude. Kombiner den med jeans for et afslappet look eller med en pencil skirt for en mere sofistikeret stil.
  • Komfort hele dagen: Med den bløde tekstur og gode pasform kan du være komfortabel hele dagen, samtidig med at du ser stilfuld ud

Du finder hele vores udvalg af søde bluser her 

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse

36, 38, 40, 42, 46

T-Shirten.dk – Basis til dit klædeskab