3 pak – Vincent Creation® mens casual “Fast Food”

79,00 kr.

Giv dine fødder et festligt pift med vores herresokker i “Fast Food”-design!

Er du på udkig efter en gave til manden, der har alt?

Vores lækre herresokker med sjovt “Fast Food”-design er den perfekte løsning. Disse strømper er ikke bare en fryd for øjet, men også for fødderne. Med en blød og elastisk topbånd, der sikrer, at sokkerne sidder behageligt uden at efterlade trykmærker om anklen, får du en skøn pasform hele dagen.

Kvaliteten af strømperne er i top – de er fremstillet med en flad og blød søm på tæerne, så du slipper for irriterende sømme, der kan gnave. De er lavet af en luksuriøs blanding af 80% bomuld, 15% polyamide og 5% elastane, hvilket giver en ideel kombination af blødhed, holdbarhed og elastisk komfort.

De rigtig herre sokker til den der gerne vil udfordre den sorte strømpe …

Lavet af: 
80% bomuld  |  15% polyamide  |  5% elastane

Størrelse
41/45 (ONE SIZE mænd)

Varenummer (SKU): 2147_s-4145 Kategori:

Personlighed til din garderobe, med sjove strømper

Disse strømper er den perfekte måde at tilføje et strejf af personlighed til din garderobe og er ideelle til den moderne mand, der ønsker at udfordre den traditionelle sorte strømpe. Uanset om du skal på arbejde, til fest eller bare slappe af derhjemme, vil disse sokker med deres sjove design og komfortable pasform være et sikkert hit. Forkæl dig selv eller en, du holder af, med denne stilfulde og funktionelle gave

Find hele udvalget af strømper her 

Yderligere information

Vægt 0,130 kg

T-Shirten.dk – Basis til dit klædeskab