Unisex cotton Beanie, Stark Soul® – Rød

59,00 kr.

Lækker bomuld-beanie i en flot rød udgave.

Med sin fremragende elasticitet tilpasser den sig ubesværet til hovedstørrelsen. Kvaliteten er helt i top, og det høje bomuldindhold gør den dejligt komfortabel at bære på hovedet. Den udgør det perfekte valg til de køligere dage.

Eksklusiv Kvalitet: Denne beanie er fremstillet af højkvalitets bomuld, der sikrer en blød og behagelig følelse mod huden. Det høje bomuldsindhold bidrager til en luksuriøs komfort, som du vil elske at bære hele dagen.

Fremragende Elasticitet: Beanien er designet med en fremragende elasticitet, hvilket gør, at den tilpasser sig ubesværet til din hovedstørrelse. Den strækbare kvalitet sikrer en perfekt pasform, der holder sig på plads uden at være stram eller ubehagelig.

Ideel Til Køligere Dage: Med sin varme og bløde fornemmelse er denne beanie det perfekte valg til de køligere dage. Den giver dig den ekstra varme og beskyttelse, du har brug for, samtidig med at du ser stilfuld ud.

Flot Design: Den iøjnefaldende røde farve tilføjer et friskt og livligt touch til enhver påklædning. Uanset om du skal ud på en dagstur eller bare ønsker at tilføje lidt farve til din vintergarderobe, vil denne beanie være et fantastisk valg.

Forkæl dig selv med en beanie, der ikke kun ser godt ud, men også giver dig den komfort og varme, du fortjener. Vælg denne lækre bomuld-beanie og oplev den ultimative blanding af stil og funktionalitet.

95% Bomuld
5% elastane

På lager

Varenummer (SKU): 1944_DG-Red Kategorier: ,

Yderligere information

Vægt 0,200 kg

T-Shirten.dk – Basis til dit klædeskab