Lækker sort Bambus tanktop til kvinder – 2 pak

139,00 kr.

Rigtig lækker blød bambus tanktop i sort

Disse lækre tank toppe med deres meget høje indhold af bambus (95% ) rigtig lækre. Det høje indhold af bambus give en lækker blød og behagelig kvalitet.

Bambusfiberen tilføjer en naturlig åndbarhed, der holder dig kølig og komfortabel hele dagen. Dertil kommer at den er naturligt antibakteriel. Uanset om du hvad du vil bruge den til er den en lækker stilfuld basistop.

Materiale og Kvalitet: Denne tanktop er fremstillet af 95% viskose, der er udvundet af bambus, og 5% elastan. Den høje koncentration af bambusfiber sikrer en utrolig blød og behagelig kvalitet, som du vil elske at have på. Bambusfiberen giver ikke blot en silkeblød fornemmelse mod huden, men tilføjer også en naturlig åndbarhed, der hjælper med at holde dig kølig og komfortabel hele dagen.

Funktionalitet: Uanset om du bruger tanktoppen til afslapning derhjemme, som et stilfuldt lag under en blazer, eller som en del af dit træningstøj, er den et alsidigt valg. Den naturlige antibakterielle egenskab af bambusfiberen hjælper med at holde lugte væk, så du føler dig frisk og velduftende hele dagen.

Design og Stil: Tanktoppen er designet med fokus på både komfort og stil. Den sorte farve gør den til en tidløs basistop, der nemt kan matches med enhver garderobe. Den moderne pasform og det bløde materiale gør den til en uundgåelig del af din daglige påklædning.

Vores ultra bløde bambus tanktop i sort er skabt til at give dig den ultimative komfort hele dagen lang.

Lavet af:
95% viscose (Lavet af bambus)
5% elastane

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse

L, M, S, XL

T-Shirten.dk – Basis til dit klædeskab