Lækre damehandsker, Lia Recycled Cashmere Off White

179,00 kr.

Recycled Cashmere Off White damehandsker fra MJM – din ultimative ledsager til kolde dage!

Disse elegante handsker er skabt med omhyggeligt udvalgte materialer, herunder 10% cashmere, der tilfører en uovertruffen blød og luksuriøs fornemmelse.

Derudover består de af 35% polyamid, 35% viskose (bambusfibre), og 20% uld, der sørger for maksimal varme og komfort.

Med MJM’s høje kvalitetsstandarder og fokus på bæredygtighed er Lia handskerne også et miljøvenligt valg.
Perfekte til både hverdag og specielle lejligheder, vil disse smukke off-white handsker holde dig varm og stilfuld hele sæsonen. Forkæl dig selv med Lia Recycled Cashmere Off White og oplev ultimativ komfort med et bæredygtigt touch!

Lavet af:
35% Polyamide
35% Viscose (bambusfibre)
20% Uld
10% Cashmere
Brand: MJM
One size.

På lager

Varenummer (SKU): 01M60715002 Kategori:

Styleforslag 1: Klassisk Vinter Elegance

Giv dit vinteroutfit et sofistikeret løft med Lia Recycled Cashmere Off White handsker. Kombiner dem med en elegant, lang, off-white uldfrakke og et par matchende beige eller grå støvler. Under frakken, vælg en lys cashmere sweater i en neutral tone, og tilføj en skræddersyet nederdel eller bukser i mørkeblå. Denne kombination skaber et stilfuldt, klassisk look, der fremhæver handskernes luksuriøse følelse og sikre, at du forbliver varm hele vinteren.

Styleforslag 2: Casual Vinterkomfort

For et afslappet, men stilfuldt vinterlook, kombiner dine off-white cashmere handsker med en blød, grå strikket sweater og et par jeans i en mørkere tone, som sort eller mørkeblå. Tilføj en casual, længde-justerbar pufferjakke i en neutral farve, og afslut med et par varme, isolerede støvler. Denne kombination giver både komfort og funktionalitet til din daglige rutine, mens den holder dig varm og moderne i de kolde måneder.

Styleforslag 3: Bæredygtig og Trendy

Vis din stil og miljøbevidsthed med et outfit, der kombinerer bæredygtighed med mode. Bær dine off-white handsker sammen med en genanvendt denimjakke og en økologisk bomuldsstriktrøje i en blød pastelfarve. Tilføj et par afslappede, bæredygtige bukser og sneakers, og lad dit outfit udtrykke både din personlige stil og dit engagement i miljøet. Denne kombination er perfekt til en uformel dag, hvor du ønsker at være både komfortabel og modebevidst.

Find alle vores damehandsker her 

Yderligere information

Vægt 0,075 kg

T-Shirten.dk – Basis til dit klædeskab