3 pak – Vincent Creation® mens casual socks “Øl og saltkringle”

79,00 kr.

Lækre strømper til manden der har alt

Herresokker med sjov øl og kringle-design

Strømperne her et blødt elastisk topbånd der sikre at man ikke får trykmærker om anklen. Det er behagelig at bære uden at glider ned.

Lækker kvalitet, der her en flad og blød søm på tæerne. De rigtig herre sokker til den der gerne vil udfordre den sorte strømpe …

Lavet af: 
80% bomuld  |  15% polyamide  |  5% elastane

Størrelse
41/45 (ONE SIZE mænd)

Varenummer (SKU): 2150 - VCA Kategorier: ,

3 Styling Tips med "Øl og Saltkringle – Strømper"

1. Afslappet Aften med Venner

Sæt stemningen for en sjov aften med vennerne ved at bruge disse sjove strømper. Kombiner dem med et par afslappede jeans og en simpel, ensfarvet T-shirt. Tilføj en casual flannel skjorte eller en let hoodie for ekstra komfort. Strømperne med øl- og saltkringledesignet vil helt sikkert få dig til at skille dig ud og bringe et smil til dine venners ansigtter.

2. Weekendtøj med Et Twist

Opgrader din weekendgarderobe med disse livlige strømper. Brug dem sammen med en par joggebukser og en afslappet sweatshirt. Strømperne tilføjer et sjovt og uventet element til dit afslappede look, der viser din personlighed, selv når du bare slapper af derhjemme eller går en tur i parken.

3. Skjult Humor på Kontoret

Bring lidt humor ind i din arbejdsdag med disse sjove strømper. De fungerer godt under et par klassiske chinos og en pæn skjorte, især når du parrer dem med en blazer for et smart business casual look. Når du sidder ved dit skrivebord, vil den skjulte sjov fra strømperne være en lille hemmelighed, der gør din dag lidt lysere og lettere.

Disse strømper er perfekte til at tilføje et personligt og humoristisk touch til både afslappede og semi-formelle outfits.

Find hele udvalget af strømper her 

Yderligere information

Vægt 0,130 kg

T-Shirten.dk – Basis til dit klædeskab