At stoppe strømper er en af de mest frustrerende opgaver i livet, og hvis du har prøvet det, ved du, hvad jeg taler om. Det er som om, at uanset hvor meget du prøver, vil de aldrig blive helt de samme igen. Udtaler Mia. 

hvordan stopper man strømperSå hvordan kan man stoppe strømper på den rigtige måde?

Lad mig give dig nogle tips, selvom jeg vil sige, at det er lettere at købe nye strømper end at forsøge at stoppe gamle.

Først og fremmest, er det vigtigt at finde ud af, om det er det hele værd.

Hvis dine strømper er gamle, hullede og slidte, så er det måske på tide at sige farvel til dem og investere i et nyt par. Men hvis de stadig har lidt liv i sig, så kan det godt betale sig at stoppe dem.

Det næste trin er at finde det rigtige udstyr. Du har brug for stoppegarn og en stoppenål. Stoppegarn er normalt lidt tykkere end almindeligt sytråd og fås i en række forskellige farver. Sørg for at vælge en farve, der matcher dine strømper, så det ikke bliver alt for synligt. Og selv om det handler om dine ynglings strømper der passer til en sort kjole … så er det træls omgang.

Nu er det tid til at stoppe.

Find et roligt og godt oplyst sted, og tag dine strømper med. Start med at tråde nålen med stoppegarn og binde en knude i enden. Sæt nålen ind i strømpen på det sted, hvor hullet er, og træk tråden igennem. Gentag processen, indtil hullet er dækket af stoppen. Vær forsigtig, så du ikke trækker tråden for stramt, da det kan give strømpen en ujævn overflade.

Det er dog vigtigt at huske på, at selvom det kan være sjovt at forsøge at stoppe strømper selv, så kan det tage tid og kræve en vis færdighed. Derudover vil det sandsynligvis ikke holde i lang tid, især hvis dine strømper allerede er gamle og slidte. Så hvis du vil undgå at ende op med at bruge en masse tid på at stoppe strømper, der alligevel ikke holder længe, er det bedre at købe nye.

Det er lettere at købe nye strømper end at stoppe gamle.

Hvis dine strømper er slidte og hullede, så invester i et nyt par og undgå besværet med at stoppe dem. Men hvis de stadig har lidt liv i sig, og du vil spare penge og give dem en ny chance, kan du altid forsøge at stoppe dem selv. Men husk på, at det ikke altid er let eller effektivt. – Hvis er tæt bare ved tanken om at skulle stoppe dine strømper – så finder du det stort udvalg af bambus strømper til damer her