hvordan får man neglelak af t-shirtsGiver hovedpine, når man får det på sit T-Shirt

Neglelak kan være en fin detalje i en styling, men det kan også give hovedpine, når man får det på sit tøj. Heldigvis er der flere metoder, der kan hjælpe med at fjerne neglelak fra tøj, så man kan undgå en permanent plet. Hvis du gerne vil have en hvid t-shirts hvid igen – finder du en guide her.

En af de nemmeste og mest effektive metoder er at lægge tøjet i fryseren.

Man skal blot placere det i en pose og lægge det i fryseren, indtil pletten er helt frossen. Derefter kan man forsigtigt fjerne neglelakken ved hjælp af en pincet eller sine fingre. Denne metode er især effektiv, hvis man handler hurtigt, da det gør det lettere at fjerne neglelakken, mens den stadig er våd.

En anden metode er at bruge en blanding af kokosolie og vaskemiddel.

Man skal blot påføre blandingen på pletten som forbehandling og lade det sidde i et par minutter, før man dupper pletten med en klud, så neglelakken kan absorberes. Fortsæt indtil pletten er helt væk, og lad derefter stoffet tørre igen.

Det er også vigtigt at være forsigtig og teste neglelakfjerner med acetone på en mindre synlig del af tøjet, inden man bruger det på pletten. Man skal sørge for at fjerne overskydende neglelak med en ren klud uden at gnide pletten ind i tøjet, inden man bruger neglelakfjerner.

I sidste ende er det bedst at undgå at få neglelak på sit tøj.

Man kan bruge en flydende gel, som man lægger rundt om sin negl, inden man påfører neglelakken, for at undgå at ramme ved siden af. Man kan også bruge en dyb tallerken fyldt med koldt vand og isterninger og dyppe sine negle i det iskolde vand i to-tre minutter, efter man har påført lakken, for at få neglelakken til at tørre hurtigere.

Alt i alt er der flere metoder, man kan bruge til at fjerne neglelak fra tøj. Det er vigtigt at handle hurtigt, være forsigtig og teste metoderne på en mindre synlig del af tøjet for at undgå yderligere skade. Du kan også prøve at vaske din t-shirt med 60 grader

 

Er uheldet ude, så kan du være et at skal have en ny lækker t-shirt – Her kan vi også hjælpe. Find vores udvalg af t-shirts til kvinder her. 

Dette indlæg er lavet ved hjælpe af AI og gennemskrevet og fact tjekket af bloggerne på T-Shirten