Lækre læderhandsker til kvinder, beige

129,00 kr.

Perfekte kombination af stil, komfort og funktionalitet

Oplev den perfekte kombination af stil, komfort og funktionalitet med vores læderforstærkede damehandsker. Designet til den moderne kvinde, der ønsker at holde hænderne varme, samtidig med at hun bevarer et elegant udseende.

Holdbarhed og Slidstyrke

Disse handsker er udstyret med læderforstærkninger i håndfladen og fingrene, hvilket gør dem utroligt slidstærke og modstandsdygtige over for daglig brug. Den robuste konstruktion sikrer, at de holder formen og beskytter dine hænder mod vind og kulde.

Behagelig Foring

Indvendigt er handskerne beklædt med et lækkert for, der giver en blød og behagelig fornemmelse mod huden. Dette varme for gør det nemt at holde hænderne varme, selv på de koldeste dage. Uanset om du skal ud at gå en tur, cykle eller bare være ude, kan du stole på, at disse handsker holder dine hænder varme og komfortable.

Stilfuldt Design

Med deres tidløse design og elegante look passer disse handsker perfekt til enhver vintergarderobe. De kan nemt styles med alt fra en varm vinterfrakke til en trendy overgangsjakke, hvilket gør dem til et alsidigt valg til enhver lejlighed.

Invester i et par læderforstærkede damehandsker og oplev, hvordan de kombinerer praktisk funktionalitet med stil

Varenummer (SKU): azonza - 08-1-1-1-1 Kategorier: ,

Yderligere information

Vægt ,050 kg
Størrelse

L/XL, S/M

T-Shirten.dk – Basis til dit klædeskab