Navy blå bomuldsstrømper – “COMFORT” uden elastik i toppen

99,00 kr.

Strømper uden elastik COMFORT-bomuldsstrømper

Disse sokker er skabt til at give dig en behagelig oplevelse hele dagen igennem, takket være den høje strømpekvalitet. Fremstillet af en blød bomuld-elastan-blanding, tilbyder de en perfekt pasform uden at stramme, takket være det specielle Piqué komforttop der er uden elastik.

Det mest bemærkelsesværdige ved disse sokker er deres unikke design uden elastisk topkant, hvilket gør dem ideelle til dem, der søger navy blå strømper uden elastik og sok uden trykpunkter. De er skånsomme mod venerne og har en flad og blød søm på tæerne for at sikre maksimal komfort.

Bomuldens naturlige klimaregulerende egenskaber holder dine fødder friske og tørre hele dagen, mens elastanens indhold sikrer, at sokkerne forbliver perfekt på plads uden folder.

Forkæl dine fødder med det bedste. Vælg Men Health sokkerne “COMFORT” og oplev forskellen i dag.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Med en sammensætning bestående af 65% bomuld, 30% polyester og 5% elastan

Er disse sokker både utroligt slidstærke og yderst behagelige at have på.

Bomulden sikrer en blød og åndbar oplevelse med høj strømpekvalitet, hvilket gør dem ideelle til daglig brug, da de holder fødderne tørre og komfortable hele dagen. Polyesteren tilføjer styrke og holdbarhed, hvilket betyder, at sokkerne kan modstå gentagen vask og slid uden at miste deres form eller farve.

Elastanen bidrager med fleksibilitet og en perfekt pasform, der sikrer, at sokkerne sidder godt på foden uden at stramme.

Disse sokker er tilgængelige i en praktisk 3-pack, hvilket gør det nemt at sikre sig flere par af dine nye yndlingssokker.

Det betyder, at man altid har et par klar til brug, uanset om det er til arbejde, fritid eller en afslappet weekend derhjemme. Health sokkerne med navnet "COMFORT" er det ideelle valg for mænd, der ikke kun prioriterer stil i deres hverdagsbeklædning, men også sætter komfort højt på dagsordenen. Uanset om de skal bruges til hverdag eller til mere afslappede begivenheder, er disse sokker designet til at opfylde alle dine behov.

Fordele ved strømper uden elastik:

  • Forhindrer mærker og ubehag på huden
  • Øger blodcirkulationen i benene
  • Ideelle for personer med følsom hud eller allergier
  • Tilbyder en løsere pasform uden at glide ned
  • Perfekte til både afslappet og formel brug

Find alle vores bomuldsstrømper til mænd her

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse

39-42, 43-46

T-Shirten.dk – Basis til dit klædeskab