Sorte bomuldsstrømper – “COMFORT” uden elastik i toppen

99,00 kr.

Sorte bomuldsstrømper – “COMFORT” uden elastik i toppen

99,00 kr.

Disse sokker er skabt til at give dig en behagelig oplevelse hele dagen igennem. Fremstillet af en blød bomuld-elastan-blanding, tilbyder de en perfekt pasform uden at stramme, takket være det specielle Piqué komforttop der er uden elastik, hvilket understøtter sundhed.

Det mest bemærkelsesværdige ved disse sokker er deres unikke design uden elastisk topkant, hvilket gør dem ideelle til dem, der søger sorte strømper uden elastik og uden trykpunkter. De er skånsomme mod venerne og har en flad og blød søm på tæerne for at sikre maksimal komfort.

Bomuldens naturlige klimaregulerende egenskaber holder dine fødder friske og tørre hele dagen, mens elastanens indhold sikrer, at sokkerne forbliver perfekt på plads uden folder.

  • Forhindrer stramning omkring benet, hvilket øger komforten
  • Ideelle for personer med følsomme ben eller cirkulationsproblemer
  • Fremstillet af blød bomuld, der sikrer åndbarhed og friskhed hele dagen
  • Polyesterindholdet giver ekstra styrke og holdbarhed
  • Elastan sikrer fleksibilitet og en tilpasset pasform
  • Tilgængelige i en praktisk 3-pack for nem opbevaring og anvendelse
  • Perfekte til både daglig brug og afslappede lejligheder
  • Kombinerer stil og komfort i ét produkt

Forkæl dine fødder med det bedste. Vælg Men Health sokkerne “COMFORT” og oplev forskellen i dag.

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Med en sammensætning bestående af 65% bomuld, 30% polyester og 5% elastan

Er disse sokker både utroligt slidstærke og yderst behagelige at have på, og de bidrager til sundhed ved at sikre god fodkomfort hele dagen.

Med en nøje udvalgt sammensætning af 65% bomuld, 30% polyester og 5% elastan, tilbyder disse sorte strømper uden elastik en kombination af slidstyrke og komfort, der er svær at matche. De er særligt velegnede til dem, der søger strømper, der ikke strammer om benet, hvilket gør dem ideelle for personer med behov for ekstra komfort og bevægelsesfrihed.

Bomulden i strømperne sikrer en blød og åndbar oplevelse, der holder fødderne friske og komfortable hele dagen. Polyesteren tilføjer en ekstra dimension af styrke og holdbarhed, hvilket gør strømperne modstandsdygtige over for daglig slitage.

Elastanen giver den nødvendige fleksibilitet og sikrer en perfekt pasform, der tilpasser sig fodens form uden at klemme. Disse strømper fås i en praktisk 3-pack, så man nemt kan forsyne sig med flere par af disse uundværlige strømper. Men Health sokkerne med navnet "COMFORT" er det perfekte valg for mænd, der ønsker at kombinere stil og komfort i deres daglige påklædning.

Uanset om de anvendes til daglig brug eller til mere afslappede lejligheder, er disse strømper designet til at opfylde alle behov og sikre en behagelig oplevelse fra morgen til aften.

Find alle vores bomuldsstrømper til mænd her

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse

39-42, 43-46

T-Shirten.dk – Basis til dit klædeskab