Heavy Sweater – Lækker kraftig og varm – Denim. Bomuld

289,00 kr.

Lækker varm sweater til de kølige dage

Opgrader din garderobe med vores klassiske crewneck sweatshirt.

Denne behagelige og varme sweatshirt er lavet af en kraftig bomulds/polyesterblanding, der sikrer både holdbarhed og komfort. Den har en rund hals, lycra ribkanter og kant samt dobbeltsyning, der giver ekstra holdbarhed.

Den rigtige sweater til en kold dag, eller for- eller eftersdag som overtøj.

Gør dig klar til at føle dig godt tilpas og stilfuld med denne tidløse sweatshirt.

Lavet af:
65 % kæmmet bomuld
35 % polyester

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Styleforslag 1: Weekend Komfort

For en afslappet og komfortabel weekendstil, kombinér din klassiske crewneck sweatshirt med et par chinos eller afslappede jeans. Tilføj et par sneakers eller støvler for en uformel, men stilfuld look. Denne kombination er perfekt til en rolig dag hjemme, en tur til caféen, eller en afslappet udflugt. Overvej at tilføje et par lette læderhandsker og en praktisk crossbody taske for et ekstra touch af funktionalitet.

Styleforslag 2: Casual Office Look

Skab et smart casual look til kontoret ved at matche din sweatshirt med en pæn, skræddersyet bukser og et par læderbåde. Vælg en skjorte i en kontrastfarve under sweatshirten for et sofistikeret udseende. Afslut looket med en let blazer, der tilføjer et professionelt præg. Dette outfit er ideelt til en dag, hvor du ønsker at være komfortabel uden at gå på kompromis med stilen.

Styleforslag 3: Eftermiddagsovergang

Opgrader din eftermiddagsovergang med din crewneck sweatshirt ved at kombinere den med mørke jeans og et par stilfulde ankelstøvler. Tilføj en let, åben cardigan eller en denimjakke for at skabe et lagdelt look, der både er praktisk og moderne. Dette outfit fungerer perfekt til en eftermiddagstur, en uformel middag eller et socialt arrangement, hvor du ønsker at være både komfortabel og stilfuld.

Du finder alle vores sweaters til mænd her

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse

2XL, L, M, S, XL, 3XL

T-Shirten.dk – Basis til dit klædeskab