Lækre damehandsker, Lia Recycled Cashmere Brown

179,00 kr.

Cashmere Brown damehandsker fra MJM – det perfekte supplement til din vintergarderobe!

Disse lækre handsker er skabt med omhu og er lavet af førsteklasses materialer, herunder 10% cashmere, der giver en utrolig blød og luksuriøs fornemmelse.

Med en sammensætning af 35% polyamid, 35% viskose (bambusfibre) og 20% uld, tilbyder de en uovertruffen varme og komfort. Hos MJM er kvalitet og bæredygtighed i fokus, hvilket gør disse handsker til et miljøvenligt valg.

Uanset om det er til daglig brug eller særlige lejligheder, tilfører disse smukke brune handsker både stil og funktion til din vintergarderobe. Gør dig klar til at omfavne vinteren med Lia Recycled OSFA Cashmere Brown

Brand: MJM
Lavet af:
35% Polyamide
35% Viscose (bambusfibre)
20% Uld
10% Cashmere
One size.

På lager

Varenummer (SKU): 01M60715750 Kategori:

Styleforslag 1: Klassisk Vinter Elegance

For en tidløs og elegant vinterlook, kombiner dine Lia Recycled Cashmere Brown handsker med en brun eller camel farvet uldfrakke. Vælg en skræddersyet frakke for et sofistikeret udtryk, og tilføj et par matchende brune læderstøvler. Under frakken kan du bære en strikket sweater i en neutral farve og et par mørkeblå skinny jeans. Denne kombination vil give dig et stilfuldt, klassisk udseende, der holder dig varm og ser elegant ud.

Styleforslag 2: Casual Vinter Komfort

Til en afslappet og komfortabel vinterdag, kombiner dine brune handsker med en varm, kabelstrikket sweater i en beige eller grå nuance. Tilføj et par afslappede, løse jeans eller leggings og en lang, uldjakke i en komplementerende farve. Afslut looket med et par komfortable ankelstøvler. Dette outfit sikrer både varme og stil til dine daglige gøremål, samtidig med at du ser afslappet og trendy ud.

Styleforslag 3: Bæredygtig Stil

Vis din miljøbevidsthed med stil ved at kombinere dine brune cashmere handsker med en bæredygtig denimjakke og et par genanvendte sneakers. Vælg en økologisk bomuldsstrik i en neutral eller jordfarve, og par det med et par afslappede, bæredygtige bukser. Denne kombination er perfekt til en uformel dag, hvor du ønsker at være både miljøvenlig og modebevidst, uden at gå på kompromis med komforten.

Find alle vores damehandsker her 

Yderligere information

Vægt 0,075 kg

T-Shirten.dk – Basis til dit klædeskab