Vincent Creation® men casual socks “Stars & Stripes”

99,00 kr.

Lækre herrestrømper med masser af farver

“Stars & Stripes” – lader ikke noget stå tilbage. Skal de ikke være sorte skal det være dem – Se mere her

Strømperne her et blødt elastisk topbånd der sikre at man ikke får trykmærker om anklen. Det er behagelig at bære uden at glider ned.

Lækker kvalitet, der her en flad og blød søm på tæerne. De rigtig herre sokker til den der gerne vil udfordre den sorte strømpe …

Lavet af: 
80% bomuld  |  15% polyamide  |  5% elastane

Størrelse
41/45 (ONE SIZE mænd)

På lager

Varenummer (SKU): 2060 - VCA Kategori:

3 Tips til at Style Vincent Creation® Casual Socks "Stars & Stripes"

  1. Fremhæv Farverne med Enkelthed Lad dine farverige "Stars & Stripes" strømper være stjerneskueren i dit outfit ved at holde resten af dit look enkelt og neutralt. Par dem med et par mørke jeans og en klassisk hvid skjorte eller en grå t-shirt. Den subtile kontrast mellem de neutrale elementer og de livlige strømper skaber en stilfuld, men ikke overvældende effekt.
  2. Skab et Legende Look med Farvet Bukser Hvis du er modig med din stil, kan du matche strømperne med bukser i en af de farver, der optræder i strømperne. For eksempel, hvis strømperne har røde og blå striber, kan du vælge en par bukser i en kontrastfarve som marineblå eller en dyb rød. Dette skaber et sammenhængende, farverigt look, hvor strømperne fungerer som en iøjnefaldende detalje.
  3. Casual Business Casual Inkorporer "Stars & Stripes" strømperne i dit business casual outfit for et friskt og sjovt twist. Brug dem sammen med et par chinos og en blazer i en neutral farve, som beige eller navy. Strømperne vil tilføje et interessant element til dit professionelle look, samtidig med at de giver dig et personligt præg. Vælg en skjorte i en let farve for at holde det hele afbalanceret og stilfuldt.

Find hele udvalget af strømper her

Yderligere information

Vægt 0,170 kg

T-Shirten.dk – Basis til dit klædeskab