Poloshirts til mænd

Poloshirts til mænd

Poloshirts til mænd

Poloshirten er en ægte klassiker i alle klædeskabe.

Det skyldes nok at det kan bruges til mange formål.
Her på siden finder du her på siden vores udvalg af poloshirts til mænd. De fås i mange forskellige farver, så du har mulighed for at finde noget, der matcher dine ønsker og behov.
Du finder også poloshirts til kvinder, og ind i mellem er vi heldige også at få poloshirts til børn.

Alle vores poloshirts er udsolgt … der kommer snart nyt udvalg

Viser 1–40 af 212 resultater

Poloshirts til mænd – en klassiker, der aldrig går af mode

Det er ikke noget tilfælde at poloshirten har fået den betydning for moden, som den stadig har i dag.

Poloen var nemlig ikke kun kendt fra spillet Polo, men blev hurtigt en populær trøje blandt mænd, efter Lacoste for første gang viste sig på tennisbanen iført en poloshirt.

Han var ligeledes en af ​​de første til at udnytte sin berømmelse ved at lancere et modemærke, som stadig er populært den dag i dag.

Poloshirten er ikke gået af mode og er stadig benyttet af mange herrer. Det er en smart og klassisk bluse, som passer godt til de fleste, og så kan den bruges til mange forskellige typer af formål og arrangementer. Skal du bare slappe af derhjemme, skal du være sammen med vennerne, eller har du brug for en behagelig bluse til arbejdet? Så kan du med fordel vælge poloshirten til mænd.

Poloshirts i mange forskellige farver

Hos os finder du alle de smarte poloshirts til mænd, og så kan du vælge dem i lige netop den farve, der passer til dig og dine ønsker og behov.

Du kan få bluserne i flotte og klassiske farver såsom sort, hvid og grå, eller du kan vælge at gå med nogle af de mere farverige udgaver af poloshirten. Vi har nemlig også poloen i limegrøn, turkisblå, rød og blå, hvis du er mere til, at dine bluser skal indeholde lidt flere farver.

Poloshirtens historie i korteste træk

Første gang man så en poloshirt var i 1926, hvor tennisspilleren René Lacoste bar designet, kreeret af ham selv til årets US Open. … Senere i historien har poloshirts fundet vej ind i andre sportsgrene, og er i dag også blevet en hverdagsbeklædning udenfor sportsverdenen. 
– Se mere om poloshirts her 

Er det ikke en poloshirt du søger finder vores udvalg af T-shirts her